Bosbaanwedstrijden

Dit weekend stond in het teken van de twee kilometer wedstrijden van de Amsterdamsche Roeibond (ARB). Op zowel zaterdag als zondag verschenen er ploegen van Project 2020 aan de start, met wisselende resultaten.

Zaterdag

In het Dames Gevorderden tweezonder veld werd er in de ochtend een prima voorwedstrijd gevaren door Lonneke Bos en Tinka Offereins. Hiermee werd een plek in de finale veilig gesteld, waar ze later die middag van start tot finish vooraan hebben geroeid. Hiermee werd niet alleen een blik verdiend, want vandaag hebben ze van de Nederlandse Studenten Roei Federatie (NSRF) te horen gekregen, dat ze deze zomer in de tweezonder aan de start mogen verschijnen op de FISU World University Rowing Championships in Shanghai!

Zondag

Op zondag stond de acht op het programma onder snelle, maar ook lastige omstandigheden. Helaas kon de goede lijn van de dag ervoor niet doorgetrokken worden en werd er in de finale op een teleurstellende vierde plaats geëindigd.

De komende trainingen gaan we weer hard aan het werk om op de laatste wedstrijden van het seizoen wel alle puzzelstukjes in elkaar te kunnen laten vallen.